meh klik

teringat zaman sekolah dengan muka serabai

Assalammualaikum,


hmmm. tetiba macam teringat pulak zaman-zaman sekolah muda dolu-dolu. hihik. sambil menaip entri sambil telinga dengar lagu 'Sudah cukup sudah oleh Nirwana band'. best sangat lagu ni. syok pulak layan sorang-sorang. hmm, sian sorang-sorang. ayat macam nak sedih pulak dah. ekeke.


okay lah. sebenarnya mira nk cakap mira rindu zaman sekolah. walaupun baru je 2 tahun tinggalkan alam sekolah tpi rasa macam dah berkurun. huhuk. sadis =.=
tadi godeh-godeh folder album gambar masa zaman muda. konon macam dah tua sangat. ihikk. pastu mira tengok balik muka. siyes serabai muka mira. hahaha. lari-lari tutup muka kat bantal sebab tak sangka muka boleh cenggitu. pada masa gambar tu di'snap' konon paling cun ah tau. rasa diri paling cute. sekarang hambikk kau! bila tengok balik sendiri ketawa tak boleh tahan. macam mana boleh rasa diri kiut sedangkan tudung pun senget benget. hahaha. kesian betul pada diriku ini. di sini terasa bagai nak kongsi barang seciput dua gambar-gambar zaman tu. tapi sesungguhnya memang ku tapis.takkan letak gambar yang boleh bikin malu di hari tua, depan anak cucu cicit nanti. ecehhh  


tudung senget. mampukah ini dikatakan kiut? memang kau buta  wakakka

edit nama tu paling geli-geli. di'jaman' itu konon paling style der~ ekeke

dolu-dolu ini gmbr fevret ekauu haha

pakai tudung nak bajet.cercarik mana diriku.huhuk

time ni masing-masing rasa cukup MODEL tau. wakaka

tudung lngsung tak boleh bermuafakat dgn daku. sedih :'( *tetiba*

time lawatan. biasa der zaman skola tak lengkap tanpa lawatan sambil...belajar sangat haha

cercarik mana daku berdiri.ecehhh

aweks-aweks puteri islam.antara sebab join puteri islam sebab taknak berkawad. tettt kuikuikui

lagi sekali edit nama2 tu paling geli

masa form5,muka mcm mekap padahal kosong-kosong je gi skola. ni mesti kamera ijat punya psl la ni. ekeke 

sebelum SPM. muka sume rilek2 je

gambar kelas form4.boleh la dimaafkan


ha amek kemain banyak gambar. konon seciput dua sekali berkilo. hahaha. okay lah. itu je pun. nanti jumpa lagi eh.
sekian~

8 comments:

  1. Replies
    1. mmg best pun. rindu zmn skola. huhu

      Delete
  2. baca entri ni , buat saya teringat zaman sekolah saya . hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. alaa. jom rindu sma2. kihkihkih

      Delete
  4. mira cute lah dlm gmbar 1st tu. adakah sye buta ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakaka. memang baniey buta. kekeke

      Delete