meh klik

kanibalisme. *muntah pink*

Assalammualaikum.

sepenuh tenaga diperlukan untuk menaip entri bertajuk geli-geliman. hukhukhuk *ganti diri batuk* 
mira tension giler tahap nak gigit-gigit kuku sampai kuku habis tanpa sedar tau hari ni. sebabnya tadi bukak pesebuk pastu nampak gambar yang boleh buat mira berkira-kira sama ada....

a. mahu kembali berdiet
b. mahu kembali berdiet
atauuuu
c. mahu kembali berdiet

adakah ketiga-tiga pilihan sama? ahhh persetankan semua tu. yang penting mira pilih (c). hahaha. adakah hari ni sewel sebab tertengok gambar tak bertamadun lalu right-click lalu save lalu lantas mem'blog'? mungkin =.=''

ni ha tadi ada kawan post gambar orang makan orang ulang suara ORANG MAKAN ORANG kat pesebuk. aduyai secara otomatik tekak terasa bagai nak muntah berbaldi-baldi muntah berwarna pink *warna pink adalah untuk mengekalkan peratus kecomelan*

o.m.o ni atau nama sainsnya KANIBALISME adalah fenomena dimana makhluk hidup seperti manusia yang memakan manusia yang lain. kalau biasanya fenomena ni berlaku adalah disebabkan terputusnya bekalan makanan. dah memang takde binatang-binatang atau apa-apa je yang boleh dikokang untuk makan lantas makan kawan-kawan sendiri. aduhai. itu zaman dulu-dulu. tapi tak sangka dizaman yang serba moden, makanan berlambak. kau sebut je apa nak. memang berlambak-lambak sampai perut da buncit pun masih gagah makan pun masih ada orang makan 'orang'.

gila! memang gila. 


nah! apakah perasaan anda tatkala disajikan dengan gambar ter'marbeles' ni? adakah seperti mahu mencuba seperti dak itu yang makan daging manusia seperti makan eskim perasa vanila? wahahaha. 

sekian. terima kasih. -.- *mual*

4 comments:

  1. yg ni belum cukup mual lagi . Apa kata pergi sini : http://yayahmiss93.blogspot.com/2012/04/manusia-makan-manusia-kejam.html

    Lagi ngerii !

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr seremm. okay nti singgah :)

      Delete