meh klik

masih ada harapan



assalammualaikum.


tadi pagi kami(ayah,mak,saya,akak dan adik) pergi hospital untuk check up ayah dan jugak akak.ayah ada check up untuk ortopedik.lama gila awak tahu.dekat 40minit gitu lah ayah dengan mak jumpa dengan doktor.dan dan the best part is doktor cakap ayah dah mula ada harapan untuk berjalan semula.alhamdulillah.sebelum ni doktor cakap ayah dah takde harapan untuk berjalan lagi.kami sekeluarga hanya menyerah je.pasrah redha.selepas hampir setahun,akhirnya doktor mengesahkan ayah masih ada harapan untuk kembali berjalan.tapi kena buat operation lagi lah untuk pasang besi penyambung.bulan 2 ni nanti ada appoinment dengan pakar sendi.tunggulah apa jawapannya.and part yang tak best,kos untuk operation -,- kemungkinan dalam bape belas ribu gitu lah.okay terkebil-kebil biji mata.apa-apa pun,kena tunggu apa doktor pakar sendi cakap nanti bulan 2.ALLAH sentiasa bersama hamba-Nya.nanti saya update lagi ok pasal ni lepas appoinmnt next month.
jumpa lagi.bai bai.
terima kasih~~


gambar bermaksud : mengharap

8 comments:

  1. bersabar lah yerr. sesama doa tuk ayah awak. Amin.

    anyway, syaz folow sini! ^__^

    ReplyDelete
  2. smoga ayah orked cepat sehat k...smoga dapat jln nnt k :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time org panggil miraa orked.omelnyee.hihi. amin~

      Delete