meh klik

kembar facebook bernama facebookis, ha?

miahaaha.hai :)
*kenapa active sgt ha?wakaka


tadi berjalan2 di google search pastu terjumpa ni FACEBOOKIS.adakah ni saudara kembar facebook yang masa kecik terpisah atau diculik oleh pelakon sinetron macam citer puteri yang ditukar?runsing otak saya.muahaha.


benda alah ni saya tengok macam lebih kurang jugak lah dgn facebook.yang best kot sebab kita dapat tahu sape view kita punya profile.konon dah cukup hot tau ada org view profile kita.wakaka.lagi satu ada chatbox.ala yang macam shoutmix cbox kat belog2 tu.
*eh macam mna saya bole tahu ek?dah buat acc facebookis ke?


hahha.saya ada buat acc fake.hihi.semata2 nak tour dalam facebookis ni.nak tengok jugak cemana rupanya.adakah lebih macho dari facebook atau rupa seperti miss world?ahakkk.
ha lagi 1 yang macam syok kan.kat tempat chat.kite boleh tulis sendiri guna tulisan kita.abes ah sape tulisan buruk tak boleh nak cover.*padahal ikut suka sndri,kalau taknak handwriting pun boleh.wahahha.


okay lah.kalau sesape berminat nak buat acc ni.silalah ke SINI.
saya lum minat nak buat acc yang sendiri punya.kalau benda alah ni dah femes baru nak buat.hehe.


tengok.lebih kurang sama je kan









amacam?ada rasa nak buat ke?
okaylah.itu je.
terima kasih~



2 comments:

  1. walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete
  2. thank you.do come again mr lonely

    ReplyDelete