meh klik

birthday yana 15/3 [GAMBAR]



Assalammualaikum CINTA,waalaikummusalam RINDU.


ecehhh ceh cehh,amboi kemain pagi² cinta rindu kau!!kelas gituu miahaha =)
pagi ni kena taip laju² mak enon tau sebab ada banyak gambar nak post.maklumlah tajuk dah birthday,taip panjang² bazir tenaga jari je.muehehe.jahat betul.yalah,tajuk dah birthday,dah tentu² gambar menjadi keutamaan.
okay biar mira bagi detail sikit pasal birthday yana ni.yana ni siapa?sepupu mira yang baru berumur 2tahun.kecik cenonet lagi.majlis ni buat biasa² je.takdelah grand bagai.simple tapi meriah kauu!!yang buat ramai kawan² anak maklong mira ni la.haruslah ramai kanak² demi memeriahkan majlis.baru nampak comel gituu.hewhew

inilah dia birthday girl yg tak reti duk diam

makanan :bakso marbeless

mak dgn kika n pika hihik

sesi memotong kek,akak si yana ni overshadow yana tau.hahaha


sesi makan




haruslah ada muka penulis.best kan letak diri sndri terakhir herherher

dah cakap kan,memang gambar memenuhi ruang.hewhew.okaylah penat tau mira upload gambar.line semput².kejam betul ciss -.-
terima kasih~

2 comments: